×
×
DAHA RENKLİ DAHA COŞKULU
Daha renkli daha coşkulu
16 Nisan 2021
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı rengarenk, cıvıl cıvıl bir şehir kortejiyle kutlayacak. Geçen yıl başlayan konvoy kutlamaları, Türkiye’de pandemi döneminin genel milli bayram kutlaması haline gelirken Muratpaşa Belediyesi, bu yıl ayrıca, tüm çocukları 23 Nisan için evlerinin balkonlarını, pencerelerini süslemeye çağırdı.
Türkiye’de geçen yıl mart ayında ilk vakanın açıklanmasıyla resmen başlayan pandemi döneminde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı iş makinelerinin ejderha ve file dönüştüğü konvoyla kutlayan Muratpaşa Belediyesi, yine pandemi koşullarında kutlanacak 23 Nisan için çalışmalara başladı.

Muratpaşa’nın geçen yıl 23 Nisan’dan bir gün önce yaptığı kortej kutlaması Türkiye’nin pandemi döneminde milli bayram kutlamalarının genel şekli haline gelirken, belediye bu yıl çok daha renkli, cıvıl cıvıl bir kortejle şehri turlayacak.

Muratpaşa Belediyesi, bu yıl ayrıca, tüm çocukları evlerinin balkonlarını, pencerelerini Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle süslemeye çağırdı. Muratpaşa Belediyesi, evini 23 Nisan için süsleyen ve çektiği fotoğrafı komsumeclisi.com’a yükleyen çocuklara da sürpriz hediyeler gönderecek.

Başkan Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yine tüm Muratpaşa olarak birlikte yaşayacaklarını söyledi. Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı konvoy kutlamalarının pandemi koşullarında Türkiye’nin birçok noktasında yapılıyor olduğunu görmenin ayrıca bir mutluluk olduğunu dile getiren Başkan Uysal, “Bu yıl daha renkli bir konvoyla 23 Nisan’ı coşkusunu birlikte yaşayacağız” dedi.