×
×
‘NE MUTLU BİZE’
‘Ne mutlu bize’
22 Nisan 2021
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu çok özel günü ülkemizin ve insanlığın geleceğini kuracak olan sevgili yavrularımıza, çocuklarımıza armağan etti. Ne mutlu bize böyle bir bayramımız var” dedi.
Başkan Uysal, TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayasıyla bir mesaj yayımladı. “Meclisimizin kuruluşunun 101’inci yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diyen Başkan Uysal, pademi koşullarında kutlanacak bu bayramda Muratpaşa Belediyesi olarak araç kortejiyle cadde ve sokaklarda olacaklarını söyledi. Bu büyük coşkuya çocukların ve Muratpaşalıların balkonlarından ortak olacağını dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu çok özel günü ülkemizin ve insanlığın geleceğini kuracak olan sevgili yavrularımıza, çocuklarımıza armağan etti. Türkiye Cumhuriyeti’ni onlar kurgulayacak. Ne mutlu bize böyle bir bayramımız var. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.”